Engineer

Nieuwe baan via TeqJob Engineering

TeqJob gelooft dat het ondersteunen van een technisch professional naar een nieuwe baan efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij kijken verder dan je CV en maken daarom graag kennis met jou. Dit kan live of in een Skype gesprek, overdag of ’s avonds, want wij begrijpen dat ook jouw tijd schaars is. Na een persoonlijke kennismaking kunnen we sneller ontdekken of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk. Kun jij je vinden in onze aanpak en past jouw profiel binnen de doelgroep Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Industriële automatisering dan gaan wij op zoek naar een passende functie. Hoe relaxed is het dat jij gewoon aan het werk bent wetende dat wij voor jou op zoek zijn naar je nieuwe baan? Ontdek het. Laat je CV bij ons achter of reageer op een van onze vacatures.

Alleen vacatures direct bij de werkgever!

Als wij niet direct een vacature voor jou hebben openstaan dan gaan wij voor jou opzoek!! Wij ondersteunen jou in je carrière binnen de Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Industriële automatisering. Ons werkgebied is Amsterdam / Noord Holland. Richtingen: Elektrotechnische installaties, Werkvoorbereiding, Uitvoering, Projectmanagement, Engineering, Meet & Regeltechniek, Beveiligingsinstallaties, Industriële Automatisering en Werktuigbouwkunde. Wij bemiddelen alleen voor functies direct bij de werkgever met als uitgangspunt een vast dienstverband. Voor technisch specialisten op middenkader of hoger niveau hebben wij altijd mogelijkheden.

Onze werkwijze

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met jou, je wensen en behoeften. Dit kan op locatie of tijdens een Skype (telefoon) gesprek. Overdag of ’s avonds. Wij maken tijd wanneer het jou het beste uitkomt.

Profiel opstellen

Word jij blij van ons en wij van jou dan start onze samenwerking met het het samen opstellen/ verbeteren van je CV. Een goed CV is het visitekaartje waarmee wij je kunnen aanbieden bij onze opdrachtgevers.

Bemiddeling

Hebben wij een goed beeld bij je wensen en behoeften dan brengen wij jou onder de aandacht bij bedrijven in ons netwerk. Natuurlijk houden we je tussentijds op de hoogte. Als er wederzijds interesse is dan ga je op sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever.

Aan de slag

Is er een match en wil jij en de opdrachtgever graag een overeenkomst met elkaar dan ondersteunen wij dit hele traject. Waar nodig regelen wij de administratieve zaken en kijken of alles juridisch goed in elkaar zit.

Persoonsgegevens

Wij gaan altijd vertrouwelijk om met jouw gegevens en bieden je alleen aan bij onze opdrachtgevers na overleg met jou. Zo kom je nooit in een vervelende situatie dat jezelf ergens gesolliciteerd hebt en dat wij dit proces verstoren. Als wij meer dan 2 jaar geen contact met elkaar gehad hebben dan verwijderen wij jouw gegevens uit ons bestand. Natuurlijk kan je dit ook altijd zelf aangegeven.

Wacht niet langer

Ben je overtuigt van ons aanpak en wil je dat wij voor jou aan de slag gaan om een passende baan te vinden binnen de sector elektrotechniek, Meet & Regeltechniek, Beveiligingstechniek, Werktuigbouwkunde of Industriële Automatisering als werkvoorbereider, engineer of manager in Amsterdam of Noord Holland? Laat je CV bij ons achter of reageer op een van onze vacatures. Wij nemen direct contact op met elektrotechnische specialisten.

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram