TeqJob vacature updates

Vacature update form

Vacature updates

Graag brengen wij je op de hoogte van nieuwe openstaande vacatures. Wij sturen deze update alleen bij nieuwe vacatures in het vakgebied wat jij aangegeven hebt.


Jouw email wordt volgens de AVG nooit gebruikt voor andere doeleinden dan deze update.

Het invullen en versturen van dit formulier betekent alleen dat wij je op de hoogte brengen van nieuwe openstaande vacatures. Wij zullen ten alle tijden vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens en je gaat verder geen enkele verplichting aan met TeqJob.

TeqJob werkt vanaf de oprichting grotendeels online. Zo kunnen wij snel schakelen en ons volledig richten op het recruitment en het vinden van de juiste baan voor de kandidaten die zich bij ons inschrijven.

Wij zijn op werkdagen van 8:00u tot 17:00u bereikbaar op 020 210 15000 en per mail [email protected] maar ook na werktijd maken wij tijd vrij om contact te hebben met elkaar. Dit is fijn voor kandidaten die op het moment een baan hebben en liever in gesprek zijn met ons als ze niet aan het werk zijn.

Informatie

TeqJob Engineering is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram