Werkgevers

TeqJob Engineering & Management

TeqJob, werft en selecteert personeel op MBO-, HBO- en WO-niveau in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland in de vakgebieden, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiligingstechniek, industriële automatisering en energietechniek. Heeft u een vacature voor een vast dienstverband? TeqJob ondersteunt uw recruitment afdeling of gaat zelfstandig aan de slag om de technische specialist / manager voor u te vinden. Vanuit onze jarenlange ervaring binnen de techniek en werving & selectie kennen wij de markt en mogelijkheden. Hierbij werken wij zo efficiënt en slim mogelijk zonder de mens uit het oog te verliezen. Ons streven: uw elektrotechnische vacatures voor 100% invullen. TeqJob gaat voor elke vacature actief aan de slag, dit betekend dat wij binnen ons netwerk opzoek gaan naar kandidaten die open staan voor een andere baan. Dit doen wij altijd integer en discreet. Wij conformeren ons aan de Sollicitatiecode van het NVP en voldoen aan de AVG/GDPR richtlijnen. 

No cure no pay

Voor onze recruitment, werving & selectie of headhunter activiteiten betaald u achteraf als de bemiddeling omgezet is in een dienstverband met uw bedrijf. Voor onze recruitment activiteiten brengen wij twee keer het overeengekomen bruto maandsalaris van de technisch professional, engineer of werkvoorbereider in rekening. De betaling zal plaatsvinden in 6 maandelijkse termijnen.

De TeqJob manier

TeqJob gelooft dat het werven en selecteren van professionals efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Wij kijken verder dan het CV en de vacaturetekst. Zo spreken wij standaard iedere kandidaat persoonlijk en spreken wij bij voorkeur meerdere referenties. Op deze manier leren wij de kandidaat persoonlijk kennen en ontdekken we sneller of er een match is met een vacature of bedrijf in ons netwerk. Deel uw vacature met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Van engineer, werkvoorbereider tot manager

TeqJob werkt voor opdrachtgevers in de elektrotechniek, klimaattechniek, servicetechniek, elektronica, meet & regeltechniek, beveiligingstechniek, werktuigbouwkunde, machine- & apparatenbouw, installatietechniek en industriële automatisering. Of u nu op zoek bent naar een werkvoorbereider, engineer of een projectmanager, TeqJob helpt u bij het vinden van de juiste professionals.

Stappenplan TeqJob

Kop koffie (op afstand)

We maken graag kennis met u, uw bedrijf en brengen uw behoeften in kaart. Dit kan live, telefonisch of tijdens een Skype gesprek, overdag of in de avond, wij maken tijd voor u.

Functieprofiel opstellen

Een goed begin is het halve werk. Daarom stellen wij samen met u het functieprofiel op. Een techneut is bijvoorbeeld van nature bescheiden waar we rekening mee houden bij het opstellen van het profiel.

Werving kandidaten

Via verschillende kanalen trekken we kandidaten aan. Wij kijken verder dan het CV en spreken iedere sollicitant persoonlijk. Zo kunnen wij in instaan voor alle profielen die wij aanbieden.

Akkoord

Hebt u de juiste kandidaat gesproken en wil de technisch professional bij u aan de slag, dan zorgen wij samen voor de administratieve afhandeling.

Wacht niet langer

Bent u overtuigt van onze meerwaarde en zou u graag met ons in gesprek gaan over een openstaande vacature in de technisch sector, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. 020-210 1500, Skype: office_462457 of email:  dennis@teqjob.com

Overige diensten TeqJob

Naast werving & selectie kunt u aan ons ook uw recruitment volledig of gedeeltelijk uitbesteden, RPO of Recruitment Processing Outsourcing. Hierbij benaderen wij passende kandidaten vanuit uw bedrijfsnaam en kunnen wij het volledige sollicitatieproces voor u uit handen nemen. 

Overige recruitment activiteiten

  • Intern begeleiding van de recruitment trajecten;
  • Ondersteuning bij HR activiteiten / werkzaamheden op basis van een uurtarief;
  • Opstellen van wervingsplannen en advisering van de wervingsstrategie;
  • Coachingstrajecten binnen de technische sector.
Eng Werkgever Recruitment

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram