Over TeqJob

TeqJob, zelfstandig recruiter

Ik ben Dennis Wilmans. De kracht achter TeqJob Engineering en Management. Met ruim 20 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling (detachering / werving & selectie) en een achtergrond in de techniek op management niveau ken ik de markt en mogelijkheden om engineers en opdrachtgevers samen te brengen. Mijn kennis van techniek gaat verder dan de opleiding MTS energietechniek (ETS Amsterdam). Als werkvoorbereider/ projectmanager in de beveiligingstechniek en renovatie heb ik de dagelijkse praktijk zelf ervaren. Na het behalen van de Hbo-opleiding HRM, heb ik gewerkt bij verschillende technische arbeidsbemiddelaars. Van vestigingsmanager tot operationeel manager.

De ambitie van TeqJob

Ik geloof dat de werving & selectie / recruitment en het detacheren van engineers en management efficiënter en slimmer kan, maar vooral menselijker. Met TeqJob kijk ik daarom verder dan een CV en een vacaturetekst. Ik spreek iedere kandidaat persoonlijk en wil meer van de opdrachtgever weten dan alleen een vacaturetekst. Wij zijn pas tevreden wanneer de vacature van onze opdrachtgevers en de wensen van de engineer of manager voor de volle 100% zijn ingevuld.

Het werkgebied van TeqJob

TeqJob werkt voor opdrachtgevers met een hoofdkantoor of vestiging in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Alleen binnen de beveiligingstechniek werken wij landelijk. Echter bepaalt de uitzondering natuurlijk de regel.

Al onze opdrachtgevers zijn met een vestiging of hoofdkantoor vertegenwoordigd binnen deze regio. Ontvangen wij opdrachten buiten deze regio dan zetten wij die door naar collega’s binnen ons netwerk.

Onze werving & selectie activiteiten hebben betrekking op vacatures en beschikbare specialisten binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering en beveiligingstechniek op engineering en management niveau.

werkgebied teqjob engineering

Zeroplastic en TeqJob

Het idee voor TeqJob en elektrotechniekvacature.com is ontstaan tijdens een Kitesurf vakantie op Zanzibar. Hier zie je goed de gevolgen van plastic afval in zee en op de stranden. Om deze reden doneert TeqJob jaarlijks een bedrag aan een project dat een bijdrage levert aan een plastic vrije oceaan. <lees meer...>

Informatie

TeqJob Engineering is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram