Vacature Elektrotechnisch Engineer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor al onze elektrische installaties. Als installatieverantwoordelijke stuur je de technische dienst aan, coördineer je interne elektrotechnische projecten en besturingsprojecten en draag je zorg voor de onderhoudsplanning en verbeteringen.

Wij zijn marktleider in transportbanden en zijn internationaal vertegenwoordigd met diverse productie locaties in Nederland, USA en Azië. Wereldwijd werken er in onze organisatie 2700 medewerkers. Onze productie in Heerhugowaard is voorzien van de modernste apparatuur, efficiëntie en continu doorvoeren van verbeteringen zorgt er voor dat wij onze marktpositie vast kunnen behouden. Wij bestaan sinds 1950 en zijn begonnen met transportbanden voor bakkerijen, dit heeft ervoor gezorgd dat wij dan ook sterk vertegenwoordigd zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons niet alleen op papier maar hier geven wij ook echt invulling aan. Als groep zijn we dan ook trots op onze zilveren status voor MVO prestaties.

Wat kun je verwachten
Als elektrotechnisch engineer ben je het aanspreekpunt voor de technische dienst en de productieafdeling. Jij zorgt voor duurzame technische oplossingen binnen de elektrotechniek en industriële automatisering. Je bent in deze functie nauw betrokken bij alle ontwikkelingen van onze productieafdeling en geeft hierbij gevraagd en ongevraagd advies aan het management voor verbetering en kwaliteit verhogende aspecten. Natuurlijk staat de veiligheid en de werkomstandigheden bij ons op nummer 1 als het gaat om verbeteringen. Dit is een zelfstandige functie waarbij jezelf verantwoordelijk bent voor het stellen van prioriteiten. Hierbij is het belangrijk dat je besluitvaardig bent en communicatief vaardig.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Elektrotechnisch Engineer

Een marktconform salaris (indicatie €3400,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Zoals aangegeven is dit een zelfstandige baan waarin je geheel verantwoordelijk bent voor alle elektrotechnische aspecten binnen onze productieafdeling. Je bent onze elektrotechnisch specialist als we in gesprek zijn met onze leveranciers en het kan voorkomen dat je andere productieomgevingen gaat bezoeken bij nieuwe ontwikkelingen. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Procestechnoloog

In een team van drie directe collega's draag jij zorg voor de kwaliteit en en de standaarden binnen ons productieproces. Wij produceren kunststof transportbanden voor diverse industrieën maar voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn onderdeel van een wereldwijde organisatie met ruim 2600 medewerkers in dienst. Wij zijn  gevestigd in de omgeving van Alkmaar en bestaan ruim 50 jaar.

In deze functie draag je bij aan het voortdurend optimaliseren van onze productieprocessen en hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, rendement en de milieubelasting van de productie installaties. Bij voorkeur licht jouw expertise op het gebied van chemische- of procestechnologie. \

Wat kun je verwachten
Als procestechnoloog houdt jij je voornamelijk bezig met het opstellen en overdragen van procesinstructies en stem je hierbij de activiteiten af met andere afdeling en stelt hierbij ook de prioriteiten. Dit je doe je in nauw overleg met je directe collega's en de Quality Manager. Je hebt regelmatig contact met leveranciers van grondstoffen en bespreekt de samenstellingen. Een interessant aspect van deze functie is jouw bijdrage aan het Research and Development, hierbij moet je denken aan het maken testen en beoordelen van proefopstellingen en testen van nieuwe recepturen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Procestechnoloog

Je ontvangt een marktconform salaris (indicatie €3600,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring en een 13e maand. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Wij zijn een goed georganiseerd internationaal bedrijf waarbij ons succes voor een groot gedeelte zit in kennisdeling. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Piping Engineer / Tekenaar

Je bent werkzaam in opdracht van diverse klanten in de oil & gas industrie, binnen het projectteam ben jij de specialist op het ontwerpen en specificeren van pijpleidingsystemen. Binnen dit bureau werken diverse disciplines samen en zo zijn ze in staat om grote nieuwbouw en renovatie projecten aan te nemen. De klanten zijn bedrijven in de Petrochemie, Industrie, diverse terminals in Amsterdam maar ook komt het voor dat er een installatie ontworpen moet worden voor bijvoorbeeld een kaasfabriek. Je hebt ervaring met 2D- en 3D tekensoftware zoals AutoCad, Autoplant, PDMS of Inventor.

Dit is een toonaangevend engineeringsbureau met ruim 60 werknemers. De projecten die zij aannemen zijn meestal multidisciplinair dus een combinatie van werktuigbouw, elektrotechniek en industriële automatisering. De visie van dit engineeringsbureau is dat door een toenemende complexiteit alleen de samenwerking met verschillende disciplines tot een succesvol ontwerp kan leiden. Dit betekend dat de samenwerking tussen de diverse afdelingen op een hoog niveau ligt waarbij elke stem even belangrijk is. De ontwikkeling van kennis is een belangrijke factor en alle medewerkers krijgen op individueel de aandacht en een ontwikkelplan aangeboden. Deze organisatie kent een duidelijke structuur en is niet hiërarchisch ingericht.

Wat kun je verwachten
Als Piping Engineer / Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering en het uitwerken van details binnen jouw vakgebied / opdracht. Je werkt nauw samen met de overige projectleden en neemt verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden. Door regelmatig overleg te voeren zal met jouw analyse verbeteringen en aanpassingen gemaakt worden ter verbetering van uiteindelijke ontwerp. Hierdoor is dit bedrijf nog beter in staat om hun klanten tevreden te stellen. In deze functie kom je aspecten tegen zoals het maken van bestekken, ontwerpen en specificeren van leidingsystemen en apparatuur voor de procesinstallaties.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de vacature van Piping Engineer / Tekenaar

Een marktconform salaris (indicatie €3100,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit engineeringsbureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature SCADA / PLC Software Engineer

Wij zijn specialist op het gebied van het inzetten van robotica binnen diverse industriële processen. Onze grootste klantenkring zit binnen de zware industrie en wij ontwikkelen oplossingen binnen omgevingen waar het minder veilig is voor het inzetten van de mens. Onze opdrachten zijn zeer divers en de vraag trekt op dit moment erg hard aan. Ook in verband met het Corona virus waardoor productie bedrijven minder afhankelijk willen zijn van de inzet van mensen. Dit vraag om een groot oplossend vermogen en in deze functie ga jij actief meedenken over mogelijke oplossingen. Wij werken als een team en regelmatig hebben wij overleg om de voortgang van projecten te bespreken. Het kan in deze functie voorkomen dat je een bijdrage gaat leveren bij de inbedrijfstelling op locatie. Hou er rekening mee dat dit wereldwijd kan plaatsvinden en dat het mogelijk is dat je maximaal 2 weken van huis bent.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaarden pakket. Wij bestaan al geruime tijd en staan goed bekend binnen de industrie, er weken nu ruim 80 medewerkers in vaste dienst bij ons. Afhankelijk van jouw expertise en ambitie zijn er doorgroei mogelijkheden verticaal (verdieping in je vak) en horizontaal (projectmanagement). Ontwikkeling en vergaande specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om deze ontwikkeling te ondersteunen via het volgen van cursussen en opleidingen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van SCADA / PLC Software Engineer

Binnen de afdeling automation zijn wij een hecht team waarbij persoonlijke ontwikkeling op een hoog niveau staat. Wij werken altijd met de nieuwste software en producten en goed ingerichte werkplekken. De diversiteit in opdrachten is groot en je zal regelmatig uitgedaagd worden om nieuwe oplossingen te engineeren / ontwerpen. Voordat een machine opgeleverd wordt bouwen wij deze op in onze eigen werkplaats zodat jij direct betrokken bent bij het ontwerp. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Engineer Industriële Automatisering

Veranderingen in het klimaat hebben een grote impact op het watermanagement in Nederland. Hierbinnen zijn veel processen geautomatiseerd en deze systemen hebben onderhoud nodig maar ook is er veel ondersteuning nodig bij de nieuwbouw. Hierbij moet je denken aan waterzuivering, dijkbewaking, gemalen en technische ondersteuning bij bedrijven die water nodig hebben om hun systemen te koelen.

In deze functie ben je onderdeel van het team Procesautomatisering en gezamenlijk verantwoordelijk voor procesinstallaties (meet & regeltechniek). Als specialist ondersteun je de techniek in de buitendienst en ben je het aanspreekpunt voor storingen binnen de industriële automatisering. Het werkgebied is Zuid-Holland. In deze functie weet je als geen ander dat elke verandering in de procesautomatisering gevolgen heeft en niet zo maar even een paar parameters kunt veranderen. De lange termijn gevolgen hebben altijd voorrang op de korte termijn. Veel toegepaste besturing- en visualisatiesystemen zijn ABB, Saia, TBOX, Wizcon en Wonderware. Kennis op het gebied van waterzuivering / watersysteembeheer is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk.

Wat kun je verwachten
Naast goede primaire voorwaarden een interessante werkomgeving die volop in beweging is. Een groot deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden kun je zelf samenstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra inkopen van vrije dagen, sparen van je ADV dagen of een extra studie. Er zijn overigens vergoedingen beschikbaar voor opleidingen en trainingen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je moet ervaring hebben en de ambitie om je verder te ontwikkelen in de industriële automatisering. Bij voorkeur heb je ervaring met Siemens PLC systemen.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Engineer Industriële Automatisering

Jij bent gedreven door techniek en bent goed in staat om bestaande programmatuur uit te lezen en hier weloverwogen aanpassingen in aan te brengen. Daarnaast denk je mee aan nieuwe installaties en zal ingezet worden bij inbedrijfstellingen. Je hebt ervaring met projectmatig werken. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Mechanical Engineer, Machinebouw

Naast de eigen ontwikkelingen en ontwerpen werk je regelmatig aan projecten van opdrachtgevers. Bij elke opdracht wordt er een projectteam samengesteld waarbij iedereen zijn eigen specifieke kennis en ervaring inzet. Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt aan het ontwerp. Er wordt vaak uitgegaan van specificaties en ideeën. Door regelmatig overleg te plegen met collega's waarbij ook andere disciplines betrokken zijn wordt er een solide en betrouwbaar ontwerp voorgesteld. Naar aanleiding van testen, animaties en prototypes kunnen ontwerpen uiteindelijk in de praktijk gebracht worden. Voorbeelden van projecten zijn: productielijnen, bruggen, (hijs)gereedschappen.

Dit is een toonaangevend engineeringsbureau met ruim 60 werknemers. De projecten die zij aannemen zijn meestal multidisciplinair dus een combinatie van werktuigbouw, elektrotechniek en industriële automatisering. De visie van dit engineeringsbureau is dat door een toenemende complexiteit alleen de samenwerking met verschillende disciplines tot een succesvol ontwerp kan leiden. Dit betekend dat de samenwerking tussen de diverse afdelingen op een hoog niveau ligt waarbij elke stem even belangrijk is. De ontwikkeling van kennis is een belangrijke factor en alle medewerkers krijgen op individueel de aandacht en een ontwikkelplan aangeboden. Deze organisatie kent een duidelijke structuur en is niet hiërarchisch ingericht.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €3300,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit engineeringsbureau kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Mechanical Engineer, Machinebouw
Als Mechanical Engineer, machinebouw ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering en het uitwerken van details binnen jouw vakgebied / opdracht. Je werkt nauw samen met de overige projectleden en neemt verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden. Door regelmatig overleg te voeren zal met jouw analyse verbeteringen en aanpassingen gemaakt worden ter verbetering van uiteindelijke ontwerp. Hierdoor is dit bedrijf nog beter in staat om hun klanten tevreden te stellen. Met deze kennis ben jij een onderdeel van R&D en zal er regelmatig aanspraak gedaan worden op jouw expertise. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Projectengineer Software / PLC techniek

Binnen de productietechnologie kunnen processen eigenlijk altijd effectiever. In combinatie met nieuwe materialen, producten en CO2 reductie / energiebezuiniging is er voor de software ontwikkelaar altijd een volgende uitdaging. Hierbij is het de kunst om met zo min mogelijk regels een zo groot mogelijke output te genereren. Wij komen bij veel klanten tegen dat software in de loop van de tijd regelmatig aangepast is en hierdoor een log programma is geworden. Als het voor jou een uitdaging is om met weinig middelen een complex vraagstuk op te lossen dan gaan we graag met jou in gesprek.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de software van onze industriële projecten. Dit kunnen nieuwe productieprocessen zijn of bestaande omgevingen waar de effectiviteit omhoog moet of regelmatig storingen zijn. In combinatie met big data, bestaande software en een gedegen onderzoek op locatie ben jij in staat aanpassingen te doen die ten goede komen van het rendement. Op basis van jouw inzicht kan het natuurlijk ook voorkomen dat volledige systemen aangepast moeten worden en er nieuwe software geschreven moet worden.

Samen met je collega’s ga jij productieprocessen optimaliseren en ontwerpen. Jij bent binnen ons team de specialist op software en besturingssystemen. PLC techniek en het aansturen van processen inclusief robotica is jouw passie. Je bent onderdeel van onze R&D afdeling. Je taken zijn het vertalen van het vraagstuk in praktische en efficiënte oplossingen, je bent betrokken bij de projecten vanaf het allereerste begin tot aan de inbedrijfstelling. Er is een testomgeving waarin onderdelen van het totale projecten getest kunnen worden.

Wat kun je verwachten
Wij werken voor gerenommeerde klanten in de gezondheidszorg, verpakkingsindustrie en machinebouw. Efficiëntie, nieuwe materialen, duurzaamheid en het rendement zijn vaak de drijfveren van onze klanten om hun processen te optimaliseren. Omdat wij een hoge kwaliteit en hoogwaardige betrouwbare oplossingen bieden hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd in de laatste 15 jaar. Wij zitten nooit tegenover een klant maar er altijd naast. Meedenken, alternatieven bedenken en altijd gebruik maken van de nieuwste technologie. Met jouw ervaring en kennis van de PLC techniek en mogelijkheden verwachten wij de samenwerking met onze klanten op een nog hoger niveau te brengen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Projectengineer Software / PLC techniek

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Junior Electrical Engineer, HBO niveau

Door een toenemende vraag bij onze klanten naar het modificeren van hun machinepark zijn wij opzoek naar een kandidaat die graag onderdeel wil zijn van een nieuw op te zetten afdeling. Voor deze afdeling zoeken wij een software- en een hardware engineer, samen met de projectmanager gaan jullie machines modificeren en verder ontwikkelen met als doel een hogere efficiëntie en duurzaamheid. Hou er rekening mee dat wij deze afdeling aan het opzetten zijn en dat je niet direct in een volwaardige werkomgeving terecht komt. Je gaat zelf meebouwen om van deze afdeling een succes te maken. Hierdoor kent deze vacature ook een hoge potentie en de mogelijkheid om snel door te groeien. In deze functie zal je ook regelmatig op locatie zijn om de situatie op te nemen en om te bepalen hoe je de installatie kan upgraden. Naast deze vacature hebben wij ook diverse vacatures openstaan direct bij onze klanten waar je eventueel aan de slag kan.

Wij bestaan ruim 12 jaar en hebben een grote klantenkring in heel Nederland binnen de Industriële Automatisering op weten te bouwen. Wij werken samen in een team van 10 medewerkers.

Wat kun je verwachten
Wij zijn een familiebedrijf wat nog vol in ontwikkeling is en wij werken toekomstgericht. De lange termijn heeft bij ons voorrang op en quick win. De saamhorigheid is binnen ons bedrijf groot en regelmatig organiseren wij uitjes om elkaar naast het werk beter te leren kennen. Persoonlijke ontwikkeling is bij ons onderdeel van je baan.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Junior Electrical Engineer, HBO niveau

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Wij hebben een bonusregeling. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature PLC Programmeur Robotica

Wil jij werken bij een innovatief bedrijf binnen de industriële automatisering wat gespecialiseerd is in het ontwerpen van besturingen van robotarmen? PLC's worden in veel gebieden toegepast maar wij hebben ons gespecialiseerd in robotarmen. We hebben een aantal standaard toepassingen die binnen elke omgeving net weer anders geprogrammeerd moeten worden en regelmatig hebben wij specials. Wij werken voornamelijk binnen de staalindustrie.

Onze oplossingen worden wereldwijd ingezet, zijn uniek en wij hebben een naam hoog te houden. Ondanks dat al onze robotarmen een eigen besturing hebben leggen wij er altijd een tweede laag overheen via een PLC. Dit doen wij om de toegankelijkheid groot te houden en zo onze oplossingen aan te sluiten op bestaande processen.

Wat kun je verwachten
Naast goede primaire voorwaarden een interessante werkomgeving die volop in beweging is. Een rechtstreeks dienstverband bij de werkgever. Wij werken samen met ongeveer 25 collega's. Opleidingen en trainingen zijn een vast onderdeel van je werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met de electrical engineer en de projectmanager over de voortgang en mogelijkheden om op basis van de klantspecificaties het ontwerp te optimaliseren.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je moet ervaring hebben en de ambitie om je verder te ontwikkelen in de industriële automatisering. Bij voorkeur heb je ervaring met Siemens PLC systemen. Het belangrijkste is dat je noodzakelijke handelingen / bewegingen van de robotarm om kunt zetten in een programma. Hiervoor is enig ruimtelijk inzicht (3D) een goede competentie. Het zal regelmatig voorkomen dat je ingezet wordt bij inbedrijfstellingen elders in de wereld. Meestal is dat korter dan een week omdat alles van te voren getest is binnen een virtuele omgeving.

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van PLC Programmeur Robotica

Deze baan is vergelijkbaar met een een R&D functie, je gaat zelfstandig en in het projectteam oplossingen bedenken en ontwerpen voor nog niet bestaande processen. Elk project heeft een begin en een einde en je werkt aan meerdere projecten tegelijk. In de toekomst kun je doorgroeien naar LEAD-engineer of Projectmanager.  Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature Junior Electrical Engineer, HBO niveau

Alle producten worden geproduceerd in de eigen werkplaats, hands on en je kan direct even sparren met de uitvoering, jouw taak is het verbeteren van de bestaande producten en op basis van klantbehoeftes nieuwe producten ontwikkelen. Jouw sparringpartners zijn de verkoop, uitvoering en projectcoördinatie, door regelmatig overleg en nieuwe inzichten weet jij verbeteringen door te voeren die de productie, efficiëntie en het rendement ten goede komen. Het hoofdproduct is een autonome energievoorziening en bestaat uit de combinatie van een aggregaat, zonnepanelen en accu's, door rekening te houden met de vraag naar stroom en het inzetten van diverse componenten wordt een hoger rendement bereikt dan met conventionele apparatuur.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van Junior Electrical Engineer gebruikelijk is (indicatie €2400,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van jouw kennis en ervaring. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!

Waarom zou je kiezen voor de baan van Junior Electrical Engineer

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Er zullen regelmatig 1 op 1 gesprekken zijn om er voor te zorgen dat je op de goede weg zit en zodat wij invulling kunnen geven aan jouw en onze ambities. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

hello world!

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram