Procesoperator

Functieomschrijving procesoperator

Als procesoperator bewaak jij de kwaliteit en de snelheid van productieprocessen. Wij hebben vacatures openstaan voor procesoperators in de  farmaceutische of geneesmiddelen industrie. Kwaliteit en het opvolgen van voorgeschreven werkprocessen waarbij alles schoon en opgeruimd moet zijn en de administratie zijn een groot onderdeel van je werkzaamheden.

Een procesoperator heeft een technisch inzicht

Technisch inzicht als procesoperator betekend niet dat je een onderhoudsmonteur hoeft te zijn. Je moet wel gevoel hebben met techniek. Je controleert de werking van een machine waarbij het kan voorkomen dat je handmatig diverse handelingen moet verrichten. De opdrachtgevers van TeqJob werken voornamelijk in een Clean Room omgeving.

Als procesoperator heb je ruim voldoende uitdagingen en het is van levensbelang dat jij je werk goed doet. Een storing, afwezigheid van een collega, een hogere productie, wijzigingen, ofwel je moet flexibel ingesteld zijn. Bij het opstarten en afsluiten van processen verzorg je de gebruikte machines en draag je er samen met je collega voor dat de ruimte waar je gewerkt hebt weer klaar is voor het volgende productieproces. Regelmatig krijg je een opleiding of een cursus als er een nieuwe machine in gebruik wordt genomen.

Het salaris is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden, jouw kennis en ervaring, grofweg ligt dit tussen de € 1600,00 en de € 3200,00 bruto per maand.

Belangrijke competenties in deze functie zijn:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Accuratesse
  • Teamspeler
  • Oplossend vermogen
  • Communicatief

Ploegendienst en procestechniek

Afhankelijk van de processen werk je in de procestechniek in een dagdienst 5 dagen waarbij weekenddienst mogelijk is. Ploegendiensten bestaan uit een twee-, drie-, of vijf ploegendienst.

  • 2 ploegendienst procesoperator, vaak om de week vroege en late dienst op werkdagen,
  • 3 ploegendienst procesoperator, vroeg-, middag- en late dienst soms ook in het weekend vaak alleen op werkdagen,
  • 5 ploegendienst procesoperator, dit komt voor bij bedrijven die volcontinu werken.

Informatie

TeqJob Engineering is de specialist in het recruitment van personeel in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Wij zijn actief in de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram