Elektromonteur Utiliteit

Functieomschrijving Elektromonteur Utiliteit

De werkzaamheden van een Elektromonteur Utiliteit bestaan uit het zelfstandig en in teamverband aanleggen of ondersteuning bieden bij het aanleggen en installeren van diverse grote elektrotechnische installaties. Je moet hierbij denken aan wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken en afmontage.

Een Elektromonteur Utiliteit is een teamplayer

Met utiliteitsbouw worden projecten bedoelt die geen woonbestemming hebben, vaak zijn het kantoren maar het kan ook een sportcomplex zijn. Omdat de werkzaamheden in de utiliteitsbouw wezenlijk anders zijn dan op bijvoorbeeld woningbouwprojecten is de functie Elektromonteur Utiliteit ondertussen een specialisatie binnen de elektrotechnische installatietechniek.

Het salaris is afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden, jouw kennis en ervaring, grofweg ligt dit tussen de € 1600,00 en de € 2700,00 bruto per maand.

Belangrijke competenties in deze functie zijn:

  • Snelheid
  • Accuratesse
  • Teamspeler
  • Initiatiefrijk
  • Communicatief

Disciplines waar je in de functie van Elektromonteur Utiliteit mee in aanraking komt zijn: object-, brandbeveiligingen, installatietechniek, krachtstroom, stuurstroom, bussystemen, domotica, meet & regeltechniek en af en toe mechanische werkzaamheden zoals het doorslijpen van een ladderbaan of kabelgoot. In de Utiliteitsbouw is alles vaak groot en veel, er gaan vaak honderden meters aan kabels, wandgoten etc. in het object en het afmonteren is seriewerk.

Je bent in de rol als Elektromonteur Utiliteit een echte teamplayer, je bent in het bezit van minimaal een MBO diploma niveau 2 maar niveau 4 heeft de voorkeur. Hou er rekening mee dat de projecten niet altijd om de hoek zijn en er vaak met collega’s samen naar de projecten gereden wordt. Er zijn toolboxmeetingen waarin o.a. de veiligheid wordt besproken en vaak is er elke dag een kort overleg met de projectleider zodat iedereen weet hoe ver het werk is en wat er nog moet gebeuren.

Informatie

TeqJob Engineering & Management is de specialist in het bemiddelen van personeel binnen de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. De regio waarin wij werkzaam zijn is Amsterdam en omgeving. KvK nummer: 70393958 / BTW nummer: NL002130149B06
Neem Contact op
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram